Meer informatie?

Blokland BV

Blokland BV

Blokland BV is een verhuurbedrijf voor de GWW-sector, de Grond-, Weg- en Waterbouw. Blokland BV vervult een groot aantal disciplines in de GWW-sector zoals de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw en wegenbouw.

Verhuur door Blokland BV
Blokland BV investeert constant in het machinepark voor de GWW. Zo beschikken wij over dé beste kwaliteit en dé nieuwste technieken. In het bezit van Blokland BV zijn o.a. machines die vanaf 21 ton voorzien zijn van gps-voorbereiding of gps-compleet. Blokland BV heeft ook een veegmachine om aan het einde van de werkzaamheden de bouw netjes achter te laten. Blokland BV heeft ook een EWK-tunnelgraafmachine in haar wagenpark. Deze machine heeft een giek die 360 graden in de rondte kan draaien.

Voor meer informatie hierover neemt u direct contact op met Blokland BV 0172-604981.

Historie

Familiebedrijf Blokland BV is in maart 1987 opgericht door de huidige eigenaren Frans en Corry Blokland. Zoon Frank, dochter Jennifer en schoonzoon Jan hebben ook een belangrijke rol in het bedrijf. Blokland BV is ontstaan met het doel om met grondverzetmachines werkzaamheden in de GWW-sector uit te voeren en de opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen. Dit motto wordt te allen tijde uitgedragen bij Blokland BV.

In maart 1986 begon Frans Blokland met één grondverzetmachine, anno 2016 is Blokland BV in het bezit van ruim 100 machines. En we blijven natuurlijk niet stilzitten. Blokland BV blijft zich verder ontwikkelen en specialiseren.

Blokland BV kenmerkt zich door de korte communicatielijnen, de grote klantgerichtheid en flexibiliteit. We vormen voor u een ervaren en betrouwbare partner in de GWW-sector.

Wilt u een afspraak maken met Blokland BV? Bel dan direct met 0172-604981.

Certificering

Blokland BV staat voor de grootst mogelijke professionaliteit en is daarom volledig gecertificeerd. De medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s en opleidingen voor de uitvoering van hun specifieke werkzaamheden, zodat de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers wordt gewaarborgd én het milieu gespaard blijft.

Blokland BV beschikt over de keurmerken:

  • ISO 9001
  • VCA **
  • VCAP
  • BRL 7000
  • BRL SMVS-007

Expertise

Blokland BV werkt met de volgende deskundigen in haar organisatie:

  • HVK’ers (Hoge Veiligheidskundige)
  • MVK’ers (Middelbaar Veiligheidskundige)
  • DLP’ers (Deskundig Leidinggevende Projecten)

Neem direct contact op

Wilt u meer weten over Blokland BV en de mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden? Neem direct contact op voor een voorstel op maat.