Jaren ervaring in de GWW-sector

Wat ooit met één wagen begon is uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf met meer dan 100 machines. En daar zijn we trots op.

 

BLOKLAND BV

Blokland BV is een verhuurbedrijf voor de GWW-sector: de Grond-, Weg- en Waterbouw. Blokland BV vervult een groot aantal disciplines in de GWW-sector zoals de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw en wegenbouw.

Verhuur door Blokland BV

Blokland BV investeert constant in het machinepark voor de GWW. Zo beschikken wij over de beste kwaliteit machines en maken we gebruik van de nieuwste technieken. Blokland BV bezit bijvoorbeeld machines die vanaf 21 ton voorzien zijn van gps-voorbereiding of gps-compleet. Daarnaast hebben wij ook een veegmachine in ons assortiment om aan het einde van de werkzaamheden de bouwplaats netjes achter te laten. Blokland BV heeft ook een EWK-tunnelgraafmachine in haar wagenpark. Deze machine heeft een giek die 360 graden in de rondte kan draaien.

Voor meer informatie hierover neemt u direct contact op met Blokland BV 0172-604981.

Een lange historie

Familiebedrijf Blokland BV is opgericht in maart 1987 door de huidige eigenaren Frans en Corry Blokland. Hun zoon Frank, hun dochter Jennifer en schoonzoon Jan hebben ook een belangrijke rol in het bedrijf. Blokland BV is ontstaan met het doel om met grondverzetmachines werkzaamheden in de GWW-sector uit te voeren en de opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen. Dit is nog steeds ons motto.

In maart 1986 begon Frans Blokland met slechts één grondverzetmachine. Maar tegenwoordig is Blokland BV trotse bezitter van ruim 100 machines. En we blijven natuurlijk niet stilzitten; we blijven ons verder ontwikkelen en specialiseren.

Wat ons kenmerkt zijn de korte communicatielijnen, onze klantgerichtheid en flexibiliteit. Zo zijn we voor u een ervaren en betrouwbare partner in de GWW-sector.

CERTIFICERING

Blokland BV staat voor de grootst mogelijke professionaliteit en is daarom volledig gecertificeerd. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde diploma’s en opleidingen voor de uitvoering van hun specifieke werkzaamheden. Zodat de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers wordt gewaarborgd én het milieu gespaard blijft.

Blokland BV beschikt over de keurmerken:

  • ISO 9001
  • VCA **
  • VCAP
  • BRL 7000
  • BRL SMVS-007

EXPERTISE

Blokland BV werkt met de volgende deskundigen in haar organisatie:

  • HVK’ers (Hoge Veiligheidskunde)
  • MVK’ers (Middelbaar Veiligheidskunde)
  • DLP’ers (Deskundig Leidinggevende Projecten)

Neem direct contact op

Wilt u meer weten over Blokland BV en de mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden? Neem direct contact op voor een voorstel op maat.