VERHUUR GROND-ZUIGWAGENS

Blokland BV beschikt over vier geavanceerde grond-zuigwagens, waaronder een dubbele en een driedubbele turbine. De chauffeurs van de grond-zuigwagens zijn in het bezit van een diploma voor grond-zuigmachinist bij SIR, waar Blokland BV ook bij aangesloten is. De chauffeurs weten hoe zij vakkundig en veilig met de grond-zuigwagens en de grondstoffen om moeten gaan.

Grond-zuigwagens voor veel toepassingen

Blokland BV is een ervaren gebruiker van grond-zuigwagens en verhuurt deze voor het wegzuigen van zand, water, grond, klei en/of grind. Dankzij de grond-zuigwagens kan er ook op de moeilijk bereikbare plaatsen tot een afstand van 100 meter van de grond-zuigwagen materiaal worden weggenomen. Deze techniek is zeer efficiënt en milieubewust. De grond-zuigwagens van Blokland BV zijn inzetbaar voor werkzaamheden zoals:

  • Het leegzuigen van kruipruimtes en kelders
  • Reinigen van afvoerputten, zuiveringsputten en silo’s
  • Zuigen van gaten voor lichtmasten, vangrails of hekwerken
  • Het realiseren van sleuven
  • Vervangen of uitbreiden van kabel- en leidingtrac’s
  • Vervangen of plaatsen van brandleidingen en afsluiters

Door de inzet van grond-zuigwagens beschadigen kabels en leidingen niet en wordt de grond direct opgeslagen in de opslagcontainer van de zuigwagen. Op deze manier vindt er geen vervuiling van de omgeving plaats en kan grond snel en schoon worden teruggebracht in het gat. De machines van Blokland BV zijn in samenwerking met de fabrikant ontwikkeld en voldoen volledig aan de wensen van onze opdrachtgevers, zoals een grote lichtgang voor een zeer grote zuigcapaciteit. Deze techniek blijkt zeer ook millieuvriendelijk.

Specifieke kenmerken van de grond-zuigwagens op een rijtje:

  • Mobiele EX-afstandsbediening, vonkvrij. De machinist kan de wagens op afstand verzetten
  • 6x6x4 met sturing in de achterassen. De grond-zuigwagens zijn goed inzetbaar in nauwe straten
  • Minimale geluidsoverlast door optimale isolatie
  • ADR-gekeurd

ASBEST EN VERVUILDE GROND

De grond-zuigwagens van Blokland BV bieden u ook de mogelijkheid om asbest en vervuilde grond op te zuigen. Dankzij het speciaal door onszelf ontwikkelde filtratiesysteem en een overdrukunit wordt de vervuilde grond opgezogen, direct verzameld en opgeslagen in de tank. De grond-zuigwagens zijn daardoor ook inzetbaar voor saneringswerkzaamheden (BRL7000) of bij verkeers- of bedrijfsongevallen waarbij gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Wilt u meer weten over de grond-zuigwagens van Blokland BV? Neem direct contact op voor een voorstel op maat.