Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij Blokland BV hoog in het vaandel, en we hechten er de grootste waarde aan om ervoor te zorgen dat u en al onze betrokkenen veilig kunnen werken. Onze inzet voor veiligheid wordt versterkt door middel van regelmatige Toolboxmeetings, die als voornaamste doel hebben om de veiligheid binnen ons bedrijf te bevorderen.

WAT WIJ DOEN OM VEILIG TE WERKEN

In de bouwsector kunnen de omstandigheden van dag tot dag variëren, en zelfs kleine incidenten of ongelukken kunnen verstrekkende gevolgen hebben, zowel persoonlijk als voor uw collega’s en uw bedrijf als geheel. Daarom is het van het grootste belang dat we allemaal bewust zijn van de veiligheidsaspecten op de werkplek, inclusief onze onderaannemers en inleenkrachten. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat alle medewerkers, of ze nu collega’s zijn of ingehuurde krachten, elkaar blijven aanspreken op veiligheid. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werkplek te allen tijde veilig is, en dat potentiële risico’s proactief worden aangepakt en geminimaliseerd.

Bij Blokland BV geloven we dat veiligheid een integraal onderdeel is van hoogwaardige en verantwoorde zakelijke praktijken. We nemen alle noodzakelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat ons personeel goed is opgeleid, zich bewust is van veiligheidsrichtlijnen en -procedures, en dat ze de middelen hebben om veilig te werken. Uw welzijn en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang, en we blijven ons inzetten om een werkomgeving te creëren waarin u met vertrouwen en gemoedsrust kunt werken, wetende dat uw veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Als u meer wilt weten over onze toewijding aan veiligheid of als u vragen heeft over onze veiligheidspraktijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw veiligheid is onze zorg.

MEER WETEN OVER VEILIG WERKEN BIJ BLOKLAND BV?

DOWNLOAD ONZE APP

NU MAKKELIJK
EN SNEL EEN
SCHADEFORMULIER INVULLEN

Neem direct contact op

Vraag naar meer informatie over onze diensten/werkzaamheden.